Chilloout Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam. Moim problemem jest nadanie praw poszczególnym rangom na wchodzenie na strefe Vip/Svip a Graczom ją uniemożliwić.Próbowałem już z komendami typu: /rg define [nazwa] g:Vip /rg flag [nazwa] entry deny Po tej komendzie tylko Vip może wchodzić na ten teren, a gdy dodaje kolejne grupy czyli tworze jeszcze raz region dla Svip'a by mógł wchodzić w strefe komendami: /rg define [nazwa] g:SVip /rg flag [nazwa] entry deny Nadal tylko Vip może tam wchodzić a reszta dodanych grup na region nie może. Siedziałem nad tym godzinę i nadal nie mogę tego zrobić i jestem bezradny .. Jakaś pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakapaka Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Usun ten region. Zaznacz go od nowa. Wpisz "/rg define [nazwa]", potem "/rg flag [nazwa] entry deny", nastepnie "/rg addmember [nazwa] g:[ranga]". Jezeli chcesz dodac wiecej grup ktore moga tam wejsc to po raz kolejny wpisujesz "/rg addmember [nazwa] g:[ranga]". » MC.GOLDENCORE.PL « » Od Graczy Dla Graczy « » Survival+Questy « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CD-Action Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja Mam Teraz Problem Właśnie Z Tymi Komendami lakapaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.