dulek198 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemka mam ten skrypt z source lib itd. i gdy trzymam spacje Q sie ładuje i nie strzela. Reszta skilli ładnie trafia... Nie moge ładowania Q przerwać w żaden sposób. tylko czekać az sie czas skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Masz poprawione sourcelib do xeratha? Jak nie masz znajdziesz w moim poradniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek198 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak ten soucrelib własnie brałem od ciebie z poradnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hmm, może znów skrypt się zbugował, nie mam pojęcia co może być tego przyczyną :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek198 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja mam włączyć source liba i ten gitchub ? czy tylko source lib czy jak ? Włączone skrypty mam AntySkilshoty, Source lib ten twój , VPrediction ten Github co dałeś w poradniku i antyrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pglod Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Sourcelib wrzucasz do common ;_; nie zapisujesz jako skrypt lubie sie spowolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek198 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Aha okej zaraz sprawdze i sie odezwę :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.