Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara wersja nie dziala bo byl patch mini 4.18 i nie dziala,dziala ten nowy ze strony i jest dla mnie c*****y nic mi teraz nie dziala pisze ze 'no account' gdzie na stronie mam 10 i po 8 lvl wtf??

Opublikowano

Stara wersja nie dziala bo byl patch mini 4.18 i nie dziala,dziala ten nowy ze strony i jest dla mnie c*****y nic mi teraz nie dziala pisze ze 'no account' gdzie na stronie mam 10 i po 8 lvl wtf??

Czyli koniec ? :( Rito zjebalo.

Opublikowano

Jak koniec? xD chodzilo mi o to ze ten nowy jest dla mnie zjebany bo mi nic nie dziala tzn dzialalo do 2 sesji i potem pisze wlasnie ze niby nie mam kont,gdzie mam 10 kont na stronie podanych i nie wiem o co chodzi teraz.

Opublikowano

Jak koniec? xD chodzilo mi o to ze ten nowy jest dla mnie zjebany bo mi nic nie dziala tzn dzialalo do 2 sesji i potem pisze wlasnie ze niby nie mam kont,gdzie mam 10 kont na stronie podanych i nie wiem o co chodzi teraz.

Ale w nowym jest limit ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...