Xaariel Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ten tworca refboosta wylaczyl jakos stara wersje? Bo mi pisze ze ta versja nie jest obslugiwana ? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus214 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Stara wersja nie dziala bo byl patch mini 4.18 i nie dziala,dziala ten nowy ze strony i jest dla mnie c*****y nic mi teraz nie dziala pisze ze 'no account' gdzie na stronie mam 10 i po 8 lvl wtf?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaariel Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Stara wersja nie dziala bo byl patch mini 4.18 i nie dziala,dziala ten nowy ze strony i jest dla mnie c*****y nic mi teraz nie dziala pisze ze 'no account' gdzie na stronie mam 10 i po 8 lvl wtf?? Czyli koniec ? Rito zjebalo. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus214 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak koniec? chodzilo mi o to ze ten nowy jest dla mnie zjebany bo mi nic nie dziala tzn dzialalo do 2 sesji i potem pisze wlasnie ze niby nie mam kont,gdzie mam 10 kont na stronie podanych i nie wiem o co chodzi teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaariel Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak koniec? chodzilo mi o to ze ten nowy jest dla mnie zjebany bo mi nic nie dziala tzn dzialalo do 2 sesji i potem pisze wlasnie ze niby nie mam kont,gdzie mam 10 kont na stronie podanych i nie wiem o co chodzi teraz. Ale w nowym jest limit ;d Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus214 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaariel Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dzikes :C Mozna zamknac Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.