MinecraftFirePL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam problem z kontem Microsoft. Zainstalowalem Win 8.1 i mam nastepujacy problem: Musze aktywowac konto a nie moge pooniewaz mam je na stary numer telefonu, ktory mi ukradl ktos i mam inny i chcialbym to zmienic, poniewaz jak azlozylem nowe konto to nie mam moich plikow :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to najlepiej naucz się czytać i doczytaj do końca, skoro opcja jest adres e-mai dlaczego go nie użyjesz zresztą , masz support możesz tam napisać If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftFirePL Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 to najlepiej naucz się czytać i doczytaj do końca, skoro opcja jest adres e-mai dlaczego go nie użyjesz zresztą , masz support możesz tam napisać Z supportem sprobuje, ale nie mam opcji wyslania na emaila to najlepiej naucz się czytać i doczytaj do końca, skoro opcja jest adres e-mai dlaczego go nie użyjesz zresztą , masz support możesz tam napisać Mam tylko ten komunikat Jeszcze nie jesteśmy gotowi 30-dniowy okres oczekiwania kończy się 2014-11-19. Do tego czasu nie możesz logować się na swoim koncie, chyba że uda Ci się znaleźć swoje informacje zabezpieczające. *******63 Udało mi się znaleźć moje informacje zabezpieczające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.