ar_turok Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć. Nie interesowałem się tematem LeagueSharp . Chciałbym go teraz przetestować na nowym koncie . Co musiałbym zrobić , aby ten bot mi działał . I najważniejsze , czy działa on na windows 8 . Odpowiedzi nagradzam lajkami Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martfy90 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Masz milion tematów z szybkimi i prostymi odpowiedziami , poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Odświerzam 10 minut , później mnie nie bedzie Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamka^^ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Działa na windows 8. Wszystkie rzeczy niezbędne itp. masz opisane w podpiętych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Rifresh Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.