MaXeLs Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć, jak większość uważa serwery RPG to jedne z najlepszych a jest ich tyle co kot napłakał, wiec zgłaszam się tutaj z pytaniem na otwarcie serwera na podany niżej opis który ciągle będę dopracowywał Zaczynając grę posiadasz drewniany miecz tylko, na serwerze będzie system poziomów lecz nie będzie on szybki, na serwerze będą 5 rodzaji zbroji takich jak D - Grade, C - Grade, B Grade, A Grade oraz najlepsza S grade - zbroje ta nie jest latwo zrobic... aby posiadac te itemy trzeba je robic z materialow, klasy na serwerze beda takiebjak Wojownik, Łucznik, Tytan, Mag... oraz dwa krolestwa aktualnie brak nazwy.. krolestwa beda posiadaly ktoli ktorych wybierzemy... blisko wioski bedzie mozna kupowac tereny i budowac domki jak uprawiac role, wiecej pomysłów szukam więc pytam się was podsyłać pomysły oraz propozycje budowniczych SZUKAMY BUDOWNICZYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Szczerze to było by super , serwer by wypalił , sam bym na nim grał . Serwerów RPG jest mało, tak jak mówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Server byłby spoko zawsze lubiłem klimaty rpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSunzo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Klimaty RPG sa fajne, tylko ze jest zbyt duzo dzieci ktore by wszystko zrabaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fakt, sam grałem na serwerach RPG i powiem że ciekawie jak i fajnie się grało plan serwera, dałeś ciekawy jeżeli fajnie byś ten sam plan odpowiednio przeprowadził co opisałeś to czemu nie robić serwera? zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest mało serwerów RPG, więc myślę,że warto.Właśnie teraz gram na serwerze RPG, który jest poświęcony Potterowi.Budowniczych szukaj tutaj. http://www.mpcforum.pl/topic/718613-inne-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/ mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.