userowski123qwe Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć , nie dlugo otwieram serwer i mam 10 pluginow autorskich konkretnie napisanych + plugin skript W plugine skript bede uzywal tylko kilka prostych skryptow, typu: crafting endstone jako generatora stone zarzadzania chatem zakaz craftowania itemow blokowanie komend Czy tak male skrypty i niewielka ilosc obciaza moj serwer? Moge przeznaczyc 16 gb ram, procek 4 rdzenie 1gb/1gb lacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staku Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mniejsze skrypty nie powinny lagować serwera. Wypromuje twój serwer minecraft na mclista * 1000 diamentów w niecałe 24h, * Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie, * Po wiecej informacji zapraszam na PW, ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Raczej nie,nie przesadzaj ze zmiennymi w skripcie to bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieko120 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie powinny lagować, właściwie to napewno nie będą lagować, bo skrypty to tylko rozszerzenia pluginów (małe rozszerzenia) Mam nadzieje, że pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekir1231 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Skrypty które są nie dopracowane i nie stabilne lagują , jeśli masz wszystko okey napisane to nie powinno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCRazor Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W folderze "Skript" znajdz linijkę z "plugin priority: high" zmień na "plugin priority: low" (Mi to poprawiło wydajność serwera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.