TheReVeS Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemka, po patchu który wyszedł wczoraj w poniedziałek, podczas meczu gra laguje. Tzn. jest właśnie ten lag (tak jakby freez), obraz się zatrzymuje i nagle po 3 sekundach, jebs! Mój zawodnik z piłką jest kilka metrów dalej. Miał ktoś podobny problem. Wie ktoś jak temu zaradzić? Ps. mogę dodać ,że to na 100% nie jest wina internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaX095 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Laguje Ci tylko online czy tu i tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheReVeS Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tu i tu. Tak jak napisałem, na 100% nie jest to wina internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrErr Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wczesniej było dobrze? Komp ogarnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheReVeS Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak, przed patchem wszysto bylo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emo2 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Podłączam się do pytania. Denerwuje mnie to jak pod czas meczu mój zawodnik teleportuje się z miejsca na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrErr Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Chyba jednak to przez serwery ea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahone007 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Również posiadam ten problem od nie dawna prawdopodobnie po tej aktualizacji...Strasznie czasem laguje..Mam nadzieje,że EA szybko to naprawi :unsure: .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.