PrOmil1233 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Niemoge nigdzie znalesc z jakich zasobów skorzystać by stworzyć szkodliwe oprogramowanie(keyloger,programy kopiujace dane pliki, usuwające je,modyfikując je. robionych różnych rzeczy) tak wiem ze najpierw ogarnąć c++/jave ale jakąś tam wiedze mam... ale niewiem jak ja zastosowac w praktyce. nigdzie nie moge znalesc nic pozytecznego Dlatego pytam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKonserwator Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 jest to nielegalne więc wątpie żeby ktoś Ci w tym legalnie pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teso Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Popytaj na TORe i o keyloggerach jest duzo informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le petit nègre Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 poszukaj o opercjach na plikach (zapis, odczyt), i moze o ftp - latwiej na ftp wysylac pliki dla poczatkujacego niz bezposrednio na jakis serwer, i lepiej wysylac logi raz na 15 minut czy godzimne niz trzymac polaczenie 24/7 bo trudniej wykryc jesli sie dobrze podszyjesz Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOmil1233 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 co do Cebulki to myślisz że nie szukałem? z cebulowej wikipedii nic nie znalazlem ... a samemu naprawde ciezko cos wyszperac. Moze ktos wspomoze linkiem na PW? co do operacji na plikach. akurat w trakcie jestem tej czynosci co do nielegalnosci CZY KTOS POWIEDZIAL ZE CHCE KOMUS ZJEBAC SYSTEM? poprostu chce sie czegos nauczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.