unicornofgloom Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 jest jakis taki program jak w lolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrwolfiMan Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pobierasz sobie taki skin z odpowiedniego forum xxx. I albo ręcznie , albo odpowiednim programem przez ścieżkę do cs wrzucasz nie działają one na mixach , a tak od siebie nie radzę grzebać w plikach bo VOLVO i GEJBEN może się przyczepić. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel319x Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie modyfikowałbym plików na twoim miejscu. (Gabe nie lubi zmarnowanego $$$) THE CAKE IS A LIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewPawcio Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pobierasz sobie taki skin z odpowiedniego forum xxx. I albo ręcznie , albo odpowiednim programem przez ścieżkę do cs wrzucasz nie działają one na mixach , a tak od siebie nie radzę grzebać w plikach bo VOLVO i GEJBEN może się przyczepić. Również niezmieniał bym w plikach nic... kiedyś sobie nóż podmieniłem i cały czas mi błedy wywalało... Musiałem aż re-instalować cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.