RolnikKox Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie dzialaja mi addony nie zaleznie od tego w jakiej fomie wrzuce(wypakowany i format zip)... Koledze normalnie dzialajaP.S. Gram w WoW'a od 3 dni i kolega mi polecil te addony, bo ulatwiaja gre Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wlozyles je do folderu interface? Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
RolnikKox Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak wlozylem... Gram na moltenie w wersji 4.3.4 Neltharion Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Molten z tym dziadostwem zawsze jakies problemy... a addony kompatybilne są z twoją wersją wowa? Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
razielek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kolego sympatyczy zaloguj na konto (nie wchodź do gry) i w oknie wyboru postaci kliknij na napis Addon (lewy dolny róg). Otworzy ci się okno Addon list. Zaznacz ptaszkiem "Load out of date Addons" zatwierdź i wejdź do gry i sprawdź czy działają. Jeśli to nie pomoże to zrób screena z Addon list. Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Kolego sympatyczy zaloguj na konto (nie wchodź do gry) i w oknie wyboru postaci kliknij na napis Addon (lewy dolny róg). Otworzy ci się okno Addon list. Zaznacz ptaszkiem "Load out of date Addons" zatwierdź i wejdź do gry i sprawdź czy działają. Jeśli to nie pomoże to zrób screena z Addon list. A ja myślę, że to zrobił skoro ma kolegę Z własnego doświadczenia wiem, ze niektóre addony (niby pod tą wersję) nie działają. @topic Jeżeli nie tak jak wyżej powiedzieł, poszukaj na wow circle addonu dokładnie pod wersję. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.