Miksterek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Yo, mam problem z klawą Natec Genesis RX66, a dokładnie chodzi o makro. Nie mogę ustawić tam LPM / PPM, a dla mnie jest to bardzo istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 widocznie je źle piszesz wczytaj przykładowy skrypt z myszką jak masz w sofcie i sprawdź czy działa If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://screenshooter.net/100282545/hocvikw @RobeM Tu po prostu klikam, najpierw Recording i potem na klawie klikałem co tam chciałem i ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ale jak napisałem , wczytaj najpierw skrypt w którym masz obsługę myszki i sprawdź czy zadziała . potem dopiero na jego podstawie zrób swój. akurat nie robię skryptów w tym sofcie bo mam Oskara If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kompletnie jestem w tym zielony i nie wiem jak to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Miksterek
Yo, mam problem z klawą Natec Genesis RX66, a dokładnie chodzi o makro. Nie mogę ustawić tam LPM / PPM, a dla mnie jest to bardzo istotne.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.