szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tematyka: Hollywood UndeadWysokość: VSzerokość: VKolorystyka: By pasowało i było estetycznie Dodatkowe informacje od zlecającego: Witam, prosiłbym o zmianę tła mojej sygnaturki i podesłanie mi z troszkę lepszym.Materiały do wykorzystania: Moja sygnaturaWynagrodzenie: Dożywotnia wdzięczność, polecenie ^_^ i z 20 limitów lajków. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Odnośnik do komentarza
szelkoffy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @DeltaT chodziło mi o zmianę tła mojej obecnej sygnatury, WTF CO TO K***A JEST JAKIEŚ GÓWNO XDXDXDXDXDXDXDXDXD MASZ ZA TO REPORTA Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @DeltaT chodziło mi o zmianę tła mojej obecnej sygnatury, WTF CO TO K***A JEST JAKIEŚ GÓWNO XDXDXDXDXDXDXDXDXD MASZ ZA TO REPORTA "Zasadą naczelną forum jest szacunek dla innego użytkownika" Proponowałbym okazywanie troszkę większego szacunku do innych i wykazywania większej kultury osobistej. DeltaT widocznie nie doczytał dokładnie o co C chodzi ale to nie powód do używana wyzwisk. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
szelkoffy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza
szelkoffy Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Cls. Wyjaśnienie : http://www.mpcforum.pl/topic/1312983-avatar-malusienka-zmiana-szelkoffy/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.