jankesadamus Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, wpadłem na pewien pomysł który jest dość dziwny i nie będę go tu dokładnie opisywać ponieważ zajęło by to trochę czasu. Chodzi o stworzenie programu, aplikacji bądź czegokolwiek co będzie wstanie zrobić następującą czynność w windowsie: Po napisaniu tekstu w notatniku lub czymś podobnym, który może być różnej długości będzie się ten tekst wklejało do tej aplikacji bądź programu a następnie po wciśnięciu np: guzika o nazwie START, zaczną się tworzyć np w wyznaczonym folderze (teraz uwaga), zaczną się tworzyć foldery które będą przybierały swoją nazwę, z tekstu który właśnie wcześniej wkleiliśmy do programu. Ma to działać tak aby każde słowo z tekstu było nowym folderem o nazwie właśnie tego słowa z tekstu. Po prostu jak będzie np taki tekst: "Pan Jan kupił butelkę wody w sklepie" to stworzy się 7 folderów, z których każdy po kolei utworzy się o nazwie: 1 folder: Pan, 2 folder: Jan, 3 folder: kupił, i tak dalej... Myślę że wyjaśniłem w miarę jasno i proszę powiedzieć czy wogóle jest to do wykonania Jeśli przeczytałeś i nie wiesz o co mi chodzi a jesteś zainteresowany pomocą to skontaktuj się ze mną na PW. Dopiszę jeszcze że foldery nie muszą się układać w kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie będę ci pomagał. Mam nadzieję, że nikt nie będzie. Napiszę tylko, że nie lubię takich ludzi jak ty, którzy myślą, że są najważniejsi, i że jak nazwą temat tak jak nazwałeś to wszyscy się zlecą ci pomóc. Nie jesteśmy niewolnikami na twoje zawołanie i twój rozkaz i nikt nie będzie nas zwoływał. [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @Sopelek997 Wystarczy się zapytać - Za ile? To wyjaśni facetowi jak wyglądają tego typu sprawy. No więc - za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankesadamus Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie będę ci pomagał. Mam nadzieję, że nikt nie będzie. Napiszę tylko, że nie lubię takich ludzi jak ty, którzy myślą, że są najważniejsi, i że jak nazwą temat tak jak nazwałeś to wszyscy się zlecą ci pomóc. Nie jesteśmy niewolnikami na twoje zawołanie i twój rozkaz i nikt nie będzie nas zwoływał. Spokojnie, i po co od razu pisać taką odpowiedź? Jesteś niezainteresowany to opuść post, naprawdę nie wiedziałem jak nazwać ten temat więc proszę o trochę kultury. Chcę tylko dowiedzieć się czy da się coś takiego wykonać a jeśli się da to proszę napisać że się da. Ceny ustalić można na prywatności jeśli będzie taka potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OczkoSX Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jedyne co powiem: w C++ wystarczy proste system() oraz mkdir Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu! (albo napisz na forum... ^.^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Da się, coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le petit nègre Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zaloz temat w gieldzie to pogadamy Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.