Diskienss Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siema, mam ytanie, odnośnie internetu. Mam telefon Sony Xperia M i jestem w Heyah, mialem pakiet 100 MB do wykorzystania wiec zacząłem korzystać z internetu, i od pewnego czasu ( okolo tydzień) gdy wlaczam transfer danych to niechce mi sie polaczyć z netem, pisze " Brak połaczenia z siecią " ?? co jest grane ?? dlacze w ogole niechce mi sie nigdzie polaczyc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnaś Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Internet blueconnect? Tez ostatnio miałem ten problem jednak samo przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diskienss Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 co oznacza blueconnect ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnaś Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 co oznacza blueconnect ?? Inaczej.. skąd masz pakiet internetu? Z jakiego numeru aktywowałeś? Czy masz taki od początku ze względu na umowe, whatever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diskienss Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie nie mam na umowe, dostałem jakis pakiet i chailem go wykozystac, i normalnie korzystałem, le3cz od pewnego czasu nie chce mnie polaczyc z netem. Pakiet dostałem za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.