DesoPL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Orientuje się ktoś, jak zwiększyć swoje szanse na wygranie gry na steamgifts? Bo mam niby contributions points 29.98$ a i tak póki co nic nie wygrałem. Najlepsze jest to, że nawet w giveawayach od developerów czy tych mniej popularnych, nie idzie. Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zwiększać swoje CV, dołączać do grup aby móc brać udział w "bardziej prywatnych" rozdaniach. Dołączać do rozdań które szybko się kończą i mają mało uczestników. Spokojnie, na 2,6k w których wziąłem udział wygrałem 1(chociaż ja biorę udział tylko w tych z fajnymi grami ). Odnośnik do komentarza
radekrad Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Bo mam niby contributions points 29.98$ a i tak póki co nic nie wygrałem. Contribution points to wartość gier które oddałeś - nie mają wpływu na szansę wygranej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.