Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co najlepiej wydać RP ?

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skiny. Postaci, stron na runy się nie opłaca, bo można je za IP kupić które i tak prędzej czy później grając zdobędziesz, a z ikonkami naprawdę fajnymi za RP, które bym kupił się jeszcze nie spotkałem

Opublikowano

Skiny. Postaci, stron na runy się nie opłaca, bo można je za IP kupić które i tak prędzej czy później grając zdobędziesz, a z ikonkami naprawdę fajnymi za RP, które bym kupił się jeszcze nie spotkałem

Bohaterów możesz mieć za IP a skiny za darmo.

@topic.

Skiny jeżeli jesteś bogatym dzieckiem (albo chcesz za takiego uchodzić) i chcesz mieć fejm na dzielni

Champy jeżeli chcesz mieć nowe możliwości gry

elo

Opublikowano

Dla mnie również tylko skiny, najbardziej opłacalne i daje dużo radochy innym osobom (gift).

Opublikowano

Czekaj na dobre wyprzedaże, jeśli jakiś skin który będzie w wyprzedaży i ci się podoba kupuj :) zaoszczędzisz no i najlepiej to wydawać na skiny albo na skrzyneczki :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

A na ikonki lub skiny do wardów się opyla ? bo mam dużo rp ale nwm czy kupić skiny bo korzystam z mk jogo i mi nie przeszkadza to że tylko ja to widzę :) 

sIbMQDw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...