LeoSantos Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 na skiny do swoich ulubionych postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid23z Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Możesz się wymienić giftami z kimś zaufanym (np ze mną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie musze się wymieniać mam 2 konto smurfa i mogę sobie z niego kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeżeli lubisz, gdy jesteś wyróżniony to kup skiny. Ja osobiście wolę to wydawać na dodatkowych championów (ew. IP boosty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Moze jakies fajne skiny z wyprz. ? Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 gifty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Skiny. Postaci, stron na runy się nie opłaca, bo można je za IP kupić które i tak prędzej czy później grając zdobędziesz, a z ikonkami naprawdę fajnymi za RP, które bym kupił się jeszcze nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Skiny z wyprzedaży i legendarne skory takie zacne jak np: Mech Prime cho . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo! Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja Ci polecam kupić 7 stron run, nie są drogi, a naprawdę przydatne. Można robić dużo kombinacji. Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karyvlea Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Moim zdaniem opłaca się wydawać tylko na skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolingpl Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raise the Phend Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Skiny. Postaci, stron na runy się nie opłaca, bo można je za IP kupić które i tak prędzej czy później grając zdobędziesz, a z ikonkami naprawdę fajnymi za RP, które bym kupił się jeszcze nie spotkałem Bohaterów możesz mieć za IP a skiny za darmo. @topic. Skiny jeżeli jesteś bogatym dzieckiem (albo chcesz za takiego uchodzić) i chcesz mieć fejm na dzielni Champy jeżeli chcesz mieć nowe możliwości gry elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dla mnie również tylko skiny, najbardziej opłacalne i daje dużo radochy innym osobom (gift). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picus00 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UmiZoomi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czekaj na dobre wyprzedaże, jeśli jakiś skin który będzie w wyprzedaży i ci się podoba kupuj zaoszczędzisz no i najlepiej to wydawać na skiny albo na skrzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemamfaze Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 oczywiscie ze skiny. nie oplaca sie wydawac na co innego Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boteku Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tylko postacie lub skiny ew gifty sie wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelGamer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Uważam, że najlepiej RPeki wydać na skórki, lecz jeśli zbierasz na jakiegoś champa a z IP u Ciebie cienko to kup sobie tego champa za RP. Ewentualnie możesz też kupić IP Boosta, ale to chyba najmniej opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishMeBanana Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 kupiłem psc za 200 zł i teraz kupuje te po promocji po 200 rp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A na ikonki lub skiny do wardów się opyla ? bo mam dużo rp ale nwm czy kupić skiny bo korzystam z mk jogo i mi nie przeszkadza to że tylko ja to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishMeBanana Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 wardy w mkjogo też są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.