K1L3Req Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam mam taki problem gdy odpalam program jest ok i jesli zaczynam grac wyskakuje blad Leauge of Legends.exe Version not supported ... ( tu jakies cyferki i liczby d90...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzytamWypociny Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ściągnij fixa z IRC -> forum -> pisze hot fix z tutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1L3Req Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ^ Mozesz wytlumaczyc lub podac linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeegs Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @CzytamWypociny link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzytamWypociny Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ^ Mozesz wytlumaczyc lub podac linka ? @CzytamWypociny link ? Właśnie wytłumaczyłem, a to, że nie umieją niektórzy tego zrobić to nie moja sprawa. Wpiszcie KIWI IRC LeagueSharp i wam wyskoczy, nie dam wam linku, bo potem będziecie wkurwiać HeHeHeM już mu współczuję, takim cebulom pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.