MafiaDark Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam , mam taki problem , bo mój ojciec będzie brał dwa telefony na firmę i jeden ja dostanę. I czy na abonament mogę sobie wybrać dowolny telefon np. Samsung galaxy s5 za np. 3 zł ?? ( oczywiście wiem że później trzeba spłacać abonament ). Czy trzeba za niego jeszcze dodatkowo jakoś zapłacić ? Telefon będzie z plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escaperz.lordm Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A skąd my mamy wiedzieć jaka to oferta i tak dalej? Każdy telefon kosztuje osobno. lownfast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vomar™ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jasne, że można. Może niekoniecznie za 3zł, ale oferty danych telefonów masz na stronie plusa. Może nie każdy telefon można wziąć ale S5 jest wszędzie w każdej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.