Skocz do zawartości

Löwe jakie drugie perki + bonus

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam pytanko. Na Löwe wbiłem właśnie pierwsze perki ( żarówka i naprawa ), i teraz mam problem gdyż nie wiem co wziąć na drugi perk.
Teraz bonusik. Do Löwa zakupiłem kamuflaż na stałe i zapytałem się wargaming czy istnieje możliwość reklamacji czołgu (wiem, że jest na to 14 dni), jednakże odmówili mi gdyż zakupiłem już do tego czołgu premium kamuflaż, co o tym sądzicie? 

Cześć, mam pytanko. Na Löwe wbiłem właśnie pierwsze perki ( żarówka i naprawa ), i teraz mam problem gdyż nie wiem co wziąć na drugi perk.

Teraz bonusik. Do Löwa zakupiłem kamuflaż na stałe i zapytałem się wargaming czy istnieje możliwość reklamacji czołgu (wiem, że jest na to 14 dni), jednakże odmówili mi gdyż zakupiłem już do tego czołgu premium kamuflaż, co o tym sądzicie? 

No i mieli rację, czołg można zwrócić w przeciągu 14 dni, ale nie może on:

Być użyty w bitwie ani razu i nie może mieć zakupionego camo/emblematów 

No to trochę bezsensu, nigdzie w e-mailu nie otrzymałem komunikatu, że gdybym chciał złożyć reklamację to czołg ma być nowy i nie śmigany, cóż otrzymałem tylko taki komunikat "Masz prawo odstąpić od tego zakupu w terminie 14 dni bez podania powodu. Okres ten liczony jest od dnia zakupu."

"Masz prawo odstąpić od tego zakupu w terminie 14 dni bez podania powodu."

Chyba nie trzeba nic tu tłumaczyć ?. Jak nie mineło 14 dni to pisz śmiało.

Tak, ale nie może nim zagrać bitwy, wtedy może zwrócić ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Dobra, wyjaśnione co do tego zwrotu czołgu. Powie mi ktoś jakie perki dawać na tym czołgu? Przypominam, że na pierwszych perkach mam żarówę i naprawę.

To na drugi dajesz mieszane, a jeśli one osiągną 100% usuwasz i dajesz Towarzysze Broni. Na trzecie dajesz mieszane.

Rozumiem, a mógłbyś mi przy okazji wytłumaczyć na jakiej zasadzie działa to usuwanie perka i zamiana na inny? Jaki jest tego koszt i czy zmieniając perk zmniejsza się również jego % ?

Wchodzisz w kartę załoganta i masz na dole napis ,,usuń". Usuwasz i musisz go znów przeszkolić i możesz to zrobić za złoto, kasę lub za darmo, lecz za złoto nic nie tracisz swoich % za kasę tracisz 10% perka, a za darmo tracisz połowę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Löwe jakie drugie perki + bonus   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...