Tynek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemka. Czy jak kupię postać albo skina, to mogę go sprzedać przez cały czas, czy np do jakiegoś czasu? Chodzi o to, że np. po kupnie minie 2 tygodnie to będę mógł go jeszcze sprzedać? dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 do 3 miechów chyba? mogę się mylić i może to być 1 miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl221 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 po jakims tam czasie juz nie mozna ale po 2tyg spokojnie mozesz zwrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wydaje mi się, że po 6 miesiącach maksymalnie możesz sprzedać żetonami zwrotu, przez support już nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 do miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kolega UP ma rację 1miech po 1miechu nie możesz już zwrócić skina lub postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiramira Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tak 1 miech :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.