fℓσяεк Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam. Pobrałem dziś clienta razem z mobberhackiem i nie działa. "Nie działa" to znaczy, że jak włączam grę przez game czy przez innego launchera to nie wyszukuje mi channeli czyli mam 3 kropki i gdy staram się połączyć pokazuje mi, że nie można nawiązać połączenia z serwerem. Wie ktoś co jest grane? Wgrałem również to nowe IP Ravii s2 z tematu i dalej nie działa. Za pomoc daję like :< Odnośnik do komentarza
iMyshoL Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Sprawdz to. A później spróbuj dodać do moda . http://www.mediafire.com/download/r4061az0zuvru1q/netstat.rar Ten program pokaże Ci dobre ip i porty serwera. Jeśli na czymś Ci zależy, Walcz o to do ostatniej chwili . . . Lepiej ponieść porażkę wiedząc że zrobiłeś co mogłeś, Niż żyć w poczuciu że zbyt wcześnie się poddałeś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.