TreektusPL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, założyłem malutki serwer to kilku testów i mam małe pytanie: Czy da radę zwiększyć TAB? Chodzi mi o to czy jak mam 10 slotowy serwer da rade zrobić że tam będzie widać troszkę więcej tak około 60 (nie chodzi mi o zwiększenie slotów) Elo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clark3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeśli chodzi ci o te tabelki na TAB to chyba nie da rady ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Plugin TabToTheMax . http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/tabtothemax/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMajster Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Da rade, musisz to za pomocą bungee zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TreektusPL Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeśli chodzi ci o te tabelki na TAB to chyba nie da rady ;C Własnie chodzi mi o tabelki Elo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.