19adis20 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam Podczas gry, gdzy mam załączone swoje skrypty i wgl, np. zginę i chcę zminimalizować grę, gdy ją otworzę to jest na chwilę black screen i po chwili wywala bugsplat. Jak to naprawić ? *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitczew Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Otwórz lola w oknie to jedyny sposób na uniknienie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak to zrobić ? *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak sie dzieje głównie przez skrypt HiddenObjects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak sie dzieje głównie przez skrypt HiddenObjects. Dziaa, a ja go mam załączonego, dzięki *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heroex2 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mnie pomogło przełączenie lola z Fullscreen na tryb Borderless (Windowed też działa, ale widać okno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.