9winkin7 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, kupiłem właśnie nowego laptopa Lenovo G50-30 i szukając po wielu forach nie udało mi się wypatrzeć jak wyłączyć klawisz "Fn" by nie naciskać np. Fn+F2. Proszę o szybko i skuteczną pomoc , z góry dziękuje. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 jeśli masz taka opcję w swoim modelu to w biosie BIOS -> Configuration -> Hotkey Mode nie wiem jak działa w lenovo ale w niektórych lapkach zamienia tylko klawisze funkcyjne na aktywne bez wciskania FN If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9winkin7 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tylko teraz też sprawdzałem wyłączając laptopa czy jest BIOS ,a nic mi sie nie pokazało że można wejść do BIOSa , tylko Lenovo i kółko z ładowaniem a potem logowanie do pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nijak, to klawisz sprzętowy klawiatury If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9winkin7 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dobra, ale jakiś pomysł by to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9winkin7 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Znalazłem BIOSa i zrobiłem jak powiedziałeś... Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
9winkin7
Witam,
kupiłem właśnie nowego laptopa Lenovo G50-30 i szukając po wielu forach nie udało mi się wypatrzeć jak wyłączyć klawisz "Fn" by nie naciskać np. Fn+F2. Proszę o szybko i skuteczną pomoc , z góry dziękuje. :]
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.