Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o dywizje

kacperziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ostatnio udało mi się wyjść z bronzu i jestem w silver V. Kilka wygrałem rankedów, kilka przegrałem. I dzisiaj na 0LP przegrałem 2 rankedy. Pytanie polega na tym ile rankedów muszę przegrać żeby spaść i czy jeśli nie będę grał od dzisiaj do konca sezonu to nie spadne? 

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Nie grając do końca sezonu nie spadniesz. Jeśli będziesz grał i przegrywał to spadniesz kiedy Twoje mmr będzie na poziomie brązu, a kiedy to nastąpi tego nikt Ci nie powie. Więc jeśli się boisz, że wrócisz do brązu to odpuść sobie rankedy.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zależy od twojego MMR, jeśli jest dobre to będziesz mógł kilka razy przegrać a jak będzie słabe to szykuj się na brąz. Co do drugiego pytania to sezon kończy się 11 listopada a spaść z ligi nie możesz juz spaść bo zostało to wyłączone w dywizji Silver, Brąz i GOld, a nawet jakby tego nie wyłączyli to dywizja spada po 28 dniach czyli mozesz sobie od dzisiaj odstawic rankedy

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wszystko zależy od Twojego obecnego MMR. Za każdą przegraną to MMR Ci spada. Gdy osiągniesz MMR brązu, to niestety do niego spadniesz.

Aby tego uniknąć to po prostu zacznij wygrywać, albo przestań grać do końca sezonu, wtedy na 100% zostaniesz w silverze

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...