gramnabolu Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak wyłączyć exploit w skrypcie LightningRyze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitczew Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Używanie skilli przez pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramnabolu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czyli jak? co mam wyłączyć w opcjach #L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie graj na exploitach !!!! Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KcNiunia Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ludzie nauczcie się czytać . on chce wyłączyć czytanie nie boli , masz w opcjach combo z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramnabolu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No wiem ze nie grać ale jak wyłączyć no mam combo i co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramnabolu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Serio nikt nie odpowie tylko jakieś głupie spamy ;/// szybko bo chce ryzem zagrać na topie tylko się boje że ten skrypt ma exploity to jak wyłączyć ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wchodzisz na customa i szukasz w tym skrypcie pod Shiftem zakladki " Enable Packets ", zaznaczasz Off i tyle Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.