Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyHC

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lofciam ten server <3333

Top 1 pozdrawia

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

- mogli byście zwiększyć border do 5-6k bo nie ma żadnych ciekawych miejsc na gildię, wszystkie pozajmowane albo opuszczone cuboidy zgrifowane strasznie lub takie opuszczone pogrifowane cuboidy moglibyście wysetować i było by miejsce na nowe gildie ;>

- skoro to EASY hc to zmniejszył bym bądź usunął z itemów na gildię ryby / snopki siana oraz dynie. ( być może vip ma taniej gildię nie wiem szczerze powiedziawszy) jednak łowienie tych ryb itd jest monotonne i na serwer EASY moim zdaniem nie pasuje

- moglibyście zwiększyć trochę wytrzymałość obsa by nie tak łatwo było się do kogoś wbić

- ( jeśli to jest to nie było tematu ) fajnie gdyby można wyłączyć komendą drop danego surowca - nie chcemy np kopać lapisu to wyłączamy jego drop i nam nie wypada ze stone'a 

- moglibyście ogarnąć TAB'a, dodać ładny ranking gildii, graczy i by to fajnie się prezentowalo, obecnie no jest lipa jak ten tab taki nie ogarnięty 

- zamiast piasku oraz prochu ze stone proponował bym dać drop tnt, nie trzeba się męczyć z jego robieniem itp, drop mógłby być trochę mniejszy niż np na proch ale było by od razu gotowe tnt ( z cobblax też leci czasem tnt lecz szału z tym nie ma :D )

Tyle ode mnie :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

- mogli byście zwiększyć border do 5-6k bo nie ma żadnych ciekawych miejsc na gildię, wszystkie pozajmowane albo opuszczone cuboidy zgrifowane strasznie lub takie opuszczone pogrifowane cuboidy moglibyście wysetować i było by miejsce na nowe gildie ;>

- skoro to EASY hc to zmniejszył bym bądź usunął z itemów na gildię ryby / snopki siana oraz dynie. ( być może vip ma taniej gildię nie wiem szczerze powiedziawszy) jednak łowienie tych ryb itd jest monotonne i na serwer EASY moim zdaniem nie pasuje

- moglibyście zwiększyć trochę wytrzymałość obsa by nie tak łatwo było się do kogoś wbić

- ( jeśli to jest to nie było tematu ) fajnie gdyby można wyłączyć komendą drop danego surowca - nie chcemy np kopać lapisu to wyłączamy jego drop i nam nie wypada ze stone'a 

- moglibyście ogarnąć TAB'a, dodać ładny ranking gildii, graczy i by to fajnie się prezentowalo, obecnie no jest lipa jak ten tab taki nie ogarnięty 

- zamiast piasku oraz prochu ze stone proponował bym dać drop tnt, nie trzeba się męczyć z jego robieniem itp, drop mógłby być trochę mniejszy niż np na proch ale było by od razu gotowe tnt ( z cobblax też leci czasem tnt lecz szału z tym nie ma :D )

Tyle ode mnie :)

Wszystkie uwagi zostaną przekazane właścicielowi. :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Strona i teamspeak przepięknie zaprojektowany, choć ze stroną mogłoby być lepiej, wiem, że stać was na więcej. Na serwerze też miła atmosfera (zwłaszcza, kiedy jest dżok3rstars xD) serwer należy do tych, które tak szybko nie upadną, a nawet osiągnął sukces. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Strona i teamspeak przepięknie zaprojektowany, choć ze stroną mogłoby być lepiej, wiem, że stać was na więcej. Na serwerze też miła atmosfera (zwłaszcza, kiedy jest dżok3rstars xD) serwer należy do tych, które tak szybko nie upadną, a nawet osiągnął sukces. :)

Dziekuje slicznie za Poytywny komentarz, jaki masz nick na serverze??

MQpg.png

Opublikowano

Czo to za serwer jeżeli nawet nie mogę wejść.

@EFCEBE

Juz mozesz, byly robione poprawki :) @dalnix

MQpg.png

Opublikowano

Serwer PETARDA

Tego szukałem poprostu MEGA

Zapraszam i polecam.

10/10

:)

Pzdr

lSa3ml

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Nie ma co oceniać kiedy cubixmeister pomaga przy serwerze :P

Chat to jedno wielkie gówno.

Brak taba cubix nie pomógł :P

Ogólnie serwer spoko tylko ten chat.

Czat postaramy sie ogarnac. 

Jesli chodzi o TAB to wlasciciel wlasnie pisze plugin :=)

MQpg.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze administracje o skasowanie tematu

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...