HAPPI x CHLEB Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 siema siema forumek. mam problem, od jakiegoś czasu wyskakuje mi multum reklam, niektóre strony (np. twitch, http://i.imgur.com/fvtYvd3.png ) nie działają i gdy próbuje wejść np w jakiś temat to otwiera mi sie kolejna karta z dziwnym linkiem typu bouncjawd.sshdnaw.eun i tam zazwyczaj są reklamy, mam adblocka, nie mam żadnych wirusów. @DnaloP @Tiestooo jakby co to sory za dział bo nie wiedziałem gdzie to napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3nichilat0 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pewnie jakieś dodatki do przeglądarki ci się zainstalowały (adware). Sprawdź i jak znajdziesz jakieś których nie instalowałeś to wywal. Ew. Pobierz Combofix-a i puść skanowanie. Powinien wszystkie adware wywalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 masz poinstalowane jakieś wtyczki, czy coś takiego, przeskanuj kompa. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Adwcleaner powinien pomóc i usunąć wszystkie te śmieci dodatkowo poprawia prędkość komputera i zostawia logi (co zostało usunięte) czasem na tychl istach jest peeeełno syfu o którym normalnie nie wiedziałeś. http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPI x CHLEB Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 masz poinstalowane jakieś wtyczki, czy coś takiego, przeskanuj kompa. mam tylko adblocka antywirus nie wykazuje nic @ruku @Kaszke nie wiem jeszcze, zaraz popatrze czy znów mam reklamy itp. masz lajka narazie @3nichilat0 narazie nie ma reklam zabardzo jak coś to użyje tego combofixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPI x CHLEB Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.