Qrczak PO Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam. Zapraszam serdecznie do grania na serwerze PokemonOnline.pl Serwer PokemonOnline.pl to - Miła Administracja - Ciekawe Forum (Pokemononline.pl/forum) - Masa Eventów - Pokemony Generacja 1-6 - Ciekawa Mapa (Regiony : Kanto, Johto, Sinnoh i inne ciekawe Lokacje) -Mnóstwo Gier I wiele, wiele więcej czeka na ciebie na serwerze PokemonOnline.pl ! Zapraszamy już teraz Linki: Pokemononline.pl Ballfakty.blogspot.pl Pokemononline.pl/forum Pokemononline.cupsell.pl Pixelmon.pl Kontakt z administratorem serwera : [email protected] Kontakt ze mną [email protected] Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dodaj screeny masz 24 h Odnośnik do komentarza
koral7 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim zdaniem lepiej już iśc na poke-evo dlaczego? - Brak lvli pokemonow, trudny drop kamieni - Bug z jumplufem gdzie mozna wbic w 5 minut 200 lvl - Slaba szata graficzna Odnośnik do komentarza
kuba3730 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 hahahaha koral jasna prawda grałem tam 3 lata 403 lvl i usuneli mi konto bo byłem na wakacjach czemu? nie wiem a serw? do dupy. A tak wgl pozdrawiam tylko Denka reszta to ... Qrczak kojaże cię ale wiesz PO to przeszłość przynajmiej dla mnie nikt już tam nie gra, wchodzę na serwa do adm napisać cze co tam a tu dzieci do mnie H*JU pie*dolony dawaj pokemony bo ci w ryja tam dy sceniaku pier... Jak widać adm bardzo graczy ogarnia ... Bez urazy, Kiedyś to nawet fajnie się grało było dużo typa ogarnięci była ekipa... A teraz? Samie dzieci Pff. po 8 lat i pytają jak grać i co tu się robi ... Dalej nie będę opowiadał szkoda czasu . ;( jest 21:03 aktualnie o tej porze 1,5 lat temu grało około o tej godzinie do 200 graczy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.