jachu138 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Chce zainstalowac sobie CoDa z oryginalnej płytki lecz po zatwierdzeniu regulaminu i naciśnięciu instaluj nic się nie dzieje. Jakieś 10 miesięcy temu instalowałem i wszystko było ok. Wsadzam płytę numer 1 a nie chcę ściągać ze steam bo to jest jednak ciężkie a mój internet (10mb/s) trochę by to ściągał. Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Próbowałeś uruchomić jako administrator? mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
Mike Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak kolega wyzej.... uruchom na poziomie administratora i dodatkowo: 1. wylacz zapore2. spawdz czy czasem nie dodales dy wyjatkow blokowanych w dostepie do rejestrow windowsa sygna by forfiter007 Odnośnik do komentarza
GangsterHobo_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak kolega wyzej.... uruchom na poziomie administratora i dodatkowo: 1. wylacz zapore 2. spawdz czy czasem nie dodales dy wyjatkow blokowanych w dostepie do rejestrow windowsa To samo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.