NexyIki Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, niedawno skończyłem podręcznik MATeMAtyka Zakres podstawowy i rozszerzony 1, do tej pory gdy nie wiedziałem jak rozwiązać jakieś zadanie zazwyczaj mogłem jest znaleźć na stronie pracadomowa.pl, niestety zacząłem cześć dla drugiej klasy tego podręcznika i niestety na tej stronie internetowej nie ma ani jednego zadania z tego podręcznika. Jeżeli znacie podobną, działającą na takiej samej zasadzie co strona pracadomowa.pl to byłbym bardzo wdzięczny jeżeli moglibyście podzielić się ze mną linkiem do takowej strony (chodzi mi o to aby na stronie był numer zadania, numer strony na której zadanie się znajduje i jego rozwiązanie, wszystko dopasowane do podręcznika). Byłbym bardzo wdzięczny za taką stronę, jeżeli strona będzie rzeczywiście godna uwagi, mogę dać limit plusów. Odnośnik do komentarza
Ravoner Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Matematyka Pazdro? Odnośnik do komentarza
NexyIki Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A no tak zapomniałem podać, wydawnictwo to "Nowa Era" Tutaj masz przykład. Odnośnik do komentarza
grzehe Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dajspiac.pl zobacz działa na tej samej zasadzie może znajdziesz tam tą książke Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.