JMDark Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam poszukuję buildu na łotrzyka który jest dość nowy. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eftar Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wszystko się zmieni wraz z tymi zmianami. Nie ma sensu teraz tworzyć "tego jedynego". // Zmieniłem nazwę tematu na bardziej treściwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMDark Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wszystko się zmieni wraz z tymi zmianami. Nie ma sensu teraz tworzyć "tego jedynego". // Zmieniłem nazwę tematu na bardziej treściwą. A możesz mi jakiś polecić, podesłać link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eftar Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wybierz coś z tego: http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?691441-(Class-Build)-Rust-s-Reflect-TR http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?743881-Pandora-s-ranged-perma-WhisperKnife-build-(100-Invisible) Są to co prawda buildy bardziej pod pvp. Jednak większego sensu nie ma w dobieraniu takiego, który będzie "OP", gdyż wspomniane zmiany znów wywrócą sytuację o 180 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick6 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja mam na swoim łotrzyku ten bulid i jest jak dla mnie dobry! oglądaj do końca i zobacz jak na pvp sobie możesz radzić Tu był link// Teraz co chwile są zmieniane statystyki postaci i osiagnieć bulidu itp więc najlepiej czytac na forum gry najnowszych informacji co sie zmieniło i tam wszystkiego sie dowiesz i sam bedziesz wiedział jak swoj bulid ustawić. // Nie wklejamy linków przez które zarabiamy. januszq Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.