EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, przed chwilą chciałem sobie załączyć BoL'a i zagrać gierkę ale jak to zawsze ja przetestowałem czy wszystko działa na customie. Okazało się, że LoL nie widzi w ogóle BoL'a F9 nie dało się odświeżyć pod Shift'em nic nie było tak jakbym miał wyłączonego BoLa. Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NizzlJP Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 mam to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Hmm czyli więcej osób ma ten problem ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ja jak mam nawet wyłączonego bola to chcę zagrać customa i mi ruszyć nie chcę :__: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mi bola gra nie czyta ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Problem rozwiązany ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NizzlJP Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Up co zrobiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thewer Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No napisz co zrobiłeś, Boże... Life < League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Reinstall lola (pytałem się go ) ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kolega wyżej ma rację, ale jest też inny sposób (tak mi się wydaje) reinstall pliku League of Legends.exe który jest w folderze deploy na plik League of Legends.exe sprzed patcha wczorajszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.