GoblicPL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A więc wgrałem pliki na serwer FTP pliki potrzebne do serwera sf (skonfigurowane) ale nie mogę się zarejestrować ponieważ piszę mi takie coś: Połączenie z serwerem zostało przerwane. prawdopodobnie nie masz połączenia z internetem lub trwają prace modernizacyjne. Hosting: hostuj-gry.tk Odnośnik do komentarza
GoblicPL Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Refresh Pomocy! Odnośnik do komentarza
Norbertsons Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 GoblicPL: Skopiuję to co wcześniej pisałem: Powiedz, czy edytowałeś index.php, clinent cfg.php i reqesta? I czy masz plik .swf i czy jest połączony. I czy w pliku client cfg nie masz img-playa. Tyle co ja mogę poradzić. I dodam, że na tym hostingu czasem tabele w bazie danych się psują i trzeba wciskać "napraw tabelę". Też miałem ten problem i ta opcja pomogła. Pozdrawiam! EDIT: Najczęściej jest to tabela z wiadomościami. Lub gildiami. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.