Spox' Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam jakieś 6 miesięcy temu założyłem tam konto teraz chciałbym powrócić do wow'a tylko nie pamiętam danych do logowania a mam ładny level, co mam zrobić , żeby dalej grać na tym koncie ? Odnośnik do komentarza
Bunik1 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bez danych do logowania to nic z tego http://sunwell.pl/index.php?id=resetpassPs.To temat Warcraft III ... A nie World of warcraft Odnośnik do komentarza
Ulfric9000 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 skontaktuj sie z support powinni pomoc Odnośnik do komentarza
ziom0002 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Może trochę późno, ale: 1. Dział jest poświęcony dla Warcraft 3, a nie World of Warcraft. 2. Krótki wycinek z regulaminu (na temat kont, które długo nie były użytkowane): Administracja ma prawo usunąć konta, które nie logowały się do gry przez ponad 150 dni. Jeżeli planujesz dłuższą przerwę w graniu, to masz możliwość zamrożenia konta w panelu gracza. 3. Oraz na sam koniec jeszcze jeden wycinek z regulaminu (na temat odzyskiwania danych do kont): Nie zwracamy utraconych w jakikolwiek sposób kont, postaci, itemów, itd.. Nie odzyskujemy również zapomnianych danych do waszych kont. Nie zmieniamy żadnych danych do kont ręcznie. . Niestety, dopóki nie przypomnisz sobie danych do logowania nic nie zrobisz, a i tak jeśli nie zalogowałeś się przez ostatnie 5 miesięcy to nie masz szans na nic. Mam nadzieję, że Ci pomogłem Pozdrawiam ziom0002 Co? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.