BardZor Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 uwaga na serverze robimy losowanie o Vipa. I POWIĘKSZAMY DROP !!! Nazwa serwera: CUBESTORIES Adres IP serwera: 37.187.144.59:5206 Ilość slotów: 20 Typ serwera: Survival frakcje dodamy jeszcze Rekrutacja: TAK Wersja serwera: 1.7.9 Premium: NIE Biała lista (whitelist): NIE Potwory: TAK[ Zwierzęta: TAK Nether: TAK End: TAK PvP: TAK [Właściciel] BardZor03,Troll470 Server jest stworzony z pasją ustawialiśmy go tydzień ale jest opłacony na kilka mieś więc to nie problem.Nie ma lepszych i gorszych są tylko normalni gracze jest plugin na gildie spolszczony jest także drop i wiele innych pluginów umilających grę. Odnośnik do komentarza
BardZor Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 czemu nikt nie wbija ? Odnośnik do komentarza
Ferbuson15 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 BardZor robienie serwera na 1.7.9 nie jest dobrym pomysłem , gdyż większość gra na 1.7.2 bo jest stabilniejsza i tyle . A serwery gildyjne nie są dobrym pomysłem bo jest ich multum i ludzie maja takie na : Śniadanie , Obiad i Kolacje wiec są przejedzeniu i tyle Odnośnik do komentarza
BardZor Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 czyli sugerujesz zebym zmienił na 1.7.2 wersja zmieniona na 1.7.2 Odnośnik do komentarza
Manna;3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Serwer postawiony na tydzień lecz opłącony go macie na długo dłużej , dafak ? - dodaj SS z serwera by prezka była ładniejsza - frakcje są czy dodacie czy jak to wygląda ? - są generatory cobbla / losowe tp ? - zwiększony drop - mógłbyś dodać do prezki jaka szansa na dany surowiec ( bym wiedział czy warto w ogóle wbijać ) Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.