Skocz do zawartości

Problem z połączeniem! Pilne!

maris_1908

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie grałem w Lol-a ponad dwa miesiące i dziś stwierdziłem że chce mi się znów grać. Zostawiłem aktualizację, trwała około 3 godzin wróciłem odpalam Lol-a, wpisuję pasy a tu : Nie otrzymano odpowiedzi od serwera, ponawianie (Próba 1,2,3) i pach nie loguje i wpisuje passy od nowa i tak w kółko. Prosze o pomoc. Osobę która mi pomoże, nagrodzę.

1. Wyłączenie zapory nie pomogło.

2. Tryb Online w Internet Explorerze miałem włączony, dla przykładu wyłączyłem i ponownie włączyłem i też nic.

3. Nie mogę znaleźć na profilu tego ".kropek." żadnego tematu w którym dziękował.. 

1. Wyłączenie zapory nie pomogło.

2. Tryb Online w Internet Explorerze miałem włączony, dla przykładu wyłączyłem i ponownie włączyłem i też nic.

3. Nie mogę znaleźć na profilu tego ".kropek." żadnego tematu w którym dziękował.. 

1.Sprawdzałeś moje linki?

2."Mi pomogło. Musiałem wejść na te IE i opcje zaawansowane i przywrócić je i trzeba na koniec zastosuj. Przez 2 h próbowałem coś zrobić i dopiero na koniec skapnąłem się że trzeba zastosować"

3. http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=590730&page=2

Dzięki Wielkie za pomoc. Posiedziałem dłużej na tym profilu ".kropek." i znalazłem ten temat co dziękować musiałem włączyć w Internet Explorerze TLS 1.0 w Opcjach Internetowych. Nie wiem co to ma do gry, no ale trudno. Masz plusika kolego, dzięki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problem z połączeniem! Pilne!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...