maris_1908 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam. Nie grałem w Lol-a ponad dwa miesiące i dziś stwierdziłem że chce mi się znów grać. Zostawiłem aktualizację, trwała około 3 godzin wróciłem odpalam Lol-a, wpisuję pasy a tu : Nie otrzymano odpowiedzi od serwera, ponawianie (Próba 1,2,3) i pach nie loguje i wpisuje passy od nowa i tak w kółko. Prosze o pomoc. Osobę która mi pomoże, nagrodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Włącz tryb online w Internet Explorer. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
make me kebab Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wyłącz zaporę systemu Windows i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/1304331-bardzo-powazny-problem/ Masz przewiń do ostatnich postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris_1908 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Wyłączenie zapory nie pomogło. 2. Tryb Online w Internet Explorerze miałem włączony, dla przykładu wyłączyłem i ponownie włączyłem i też nic. 3. Nie mogę znaleźć na profilu tego ".kropek." żadnego tematu w którym dziękował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Wyłączenie zapory nie pomogło. 2. Tryb Online w Internet Explorerze miałem włączony, dla przykładu wyłączyłem i ponownie włączyłem i też nic. 3. Nie mogę znaleźć na profilu tego ".kropek." żadnego tematu w którym dziękował.. 1.Sprawdzałeś moje linki? 2."Mi pomogło. Musiałem wejść na te IE i opcje zaawansowane i przywrócić je i trzeba na koniec zastosuj. Przez 2 h próbowałem coś zrobić i dopiero na koniec skapnąłem się że trzeba zastosować" 3. http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=590730&page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris_1908 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dzięki Wielkie za pomoc. Posiedziałem dłużej na tym profilu ".kropek." i znalazłem ten temat co dziękować musiałem włączyć w Internet Explorerze TLS 1.0 w Opcjach Internetowych. Nie wiem co to ma do gry, no ale trudno. Masz plusika kolego, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.