Xman123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, mam problem z nowym refboostem. Wszystko w porządku i działa, tylko że bot gra same custromy bez żadnych botów, tylko jedna osoba (Bot). Za to expa raczej nie ma. Da się to jakoś przestawić? Czy tylko ja mam ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ten nowy refboost to straszna lipa . . . // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizband Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wydany dzisiaj przed 12:00, nie dziwne, że są bugi Też czekam na fix'a. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Na jakiego fix'a ? // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xman123 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Na jakiego fix'a ? Ty też masz ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.