tomekrmzw Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siema,bo na nie których serwerach Minecraft'ach widziałem stojące skiny który cały czas patrzyły się na nas np.jak poszłem w prawo to tam patrzyliBo stworzyłem własny serwer minecraft'a i bym chciał zrobić podobnie z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Plugin Citizens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 To jest plugin citizens , czyli mozesz zrobic swoj albo kogoś posag npc , możesz go kontrolowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Plugin Citizens . http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/citizens/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King of Tiger Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Można to zrobić w Citizens, zobacz poradnik u trekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MunyPL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 W 100% pelecam CitiZenS , jest wiele pluginów na świecie ,ale ten jest najlepszy. W 100% pelecam CitiZenS , jest wiele pluginów na świecie ,ale ten jest najlepszy. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCRazor Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Do botów stojących w miejscu: Citizens. A do botów chodzących za tobą: EchoPet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogutek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajny plugin, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.