Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Szybkość pobierania 10mb

EnsonPL

Pytanie

Opublikowano

Hej mój download to 10 mb  (Neostrada) wcześniej nie było takich problemów po prosu pobieram plik który ma 20 mb i pobierze mi się za 20 min albo dłużej .

po prostu prędkość pobierania spada z każdą sekundą . Nie mam żadnych dodatków przeglądarkach

­

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie możesz poprosić kolegi by dał ci to na pendrive albo wysłał ci przez skype?

Właśnie to zrobiłem ale mi o to nie chodzi po prosu mam tak z każdym pobranym plikiem

­

Opublikowano

To kup karte sieciową za 15zł jeśli masz wolny slot

Nie mam po co jej kupować skoro wcześniej wszystko było ok może dużo nie pobieram ale ok

­

Opublikowano

@EnsonPL 10 Mb/s = 1.25 MB/s. Dzwine taki plik powinien ci sie pobierac w 15 sekund. Najpewniej hosting/strona z ktorej pobierales plik ma ustawiony limit. Z jakiej strony pobierales plik?

hmm jak by to powiedzieć jest to emulator do warz  i inni koledzy mają 1 mb i im się szybciej pobiera mi pisze 2 dni  

http://lostsurvivor-mmo.com/#about

­

Opublikowano

@EnsonPL Niestety nie wiem co moze byc przyczyna ale pragne dodac ze po okolo 10-15 MB pobieranie sie konczy i WinRAR pokazuje ze archiwum jest uszkodzone. Wiec nie wiem czy plik jest wart pobierania.

Opublikowano

@EnsonPL Niestety nie wiem co moze byc przyczyna ale pragne dodac ze po okolo 10-15 MB pobieranie sie konczy i WinRAR pokazuje ze archiwum jest uszkodzone. Wiec nie wiem czy plik jest wart pobierania.

Wiesz ten plik mnie obchodzi i nie fajna gra ale mam tak ze wszystkimi wolno się pobierają kiedyś tak nie było

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...