Skocz do zawartości

Słuchawki z mikrofonem czy sam mikrofon

groklin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym sobie kupić coś, abym mógł porozmawiać z przyjaciółmi na skypie czy na teamspeaku grając w jakąś grę. Na razie jedyne co mam to kamerke z mikrofonem ale jest ona dla mnie nie wygodna, bo mam ją przy monitorze i nie chcę się wydzierać jak jestem w domu. Dlatego postanowiłem kupić jaki sprzęt i tu mam pytanie czy do tego kupić sam mikrofon czy jakieś słuchawki z mikrofonem.

Wydaje mi się, że słuchawki z mikrofonem lepiej się będą sprawowały od mikrofonu podczas rozmów kiedy w coś gram. Mikrofon musiałby być trochę dalej, ale jakiś wielkim gameingowcem nie jestem tylko gram tak dla towarzystwa, żeby pograć z kolegami :) Dlatego jakiś super słuchawek czy mikrofonu nie potrzebuje.

z mikrofonem to oczywiste .. :)

Ohh... Proszę, powiedz, że żartujesz...

Słuchawki i oddzielny mikrofon to najlepszy wybór. Lepszy dźwięk słuchawek i lepszy mikrofon. Tanie słuchawki z mikrofonem mają to do siebie, że to i to jest gównem.

Zawsze możesz kupić zwykłe słuchawki z mikrofonem z biedronki za 20 zł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Słuchawki z mikrofonem czy sam mikrofon   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...