groklin Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, Chciałbym sobie kupić coś, abym mógł porozmawiać z przyjaciółmi na skypie czy na teamspeaku grając w jakąś grę. Na razie jedyne co mam to kamerke z mikrofonem ale jest ona dla mnie nie wygodna, bo mam ją przy monitorze i nie chcę się wydzierać jak jestem w domu. Dlatego postanowiłem kupić jaki sprzęt i tu mam pytanie czy do tego kupić sam mikrofon czy jakieś słuchawki z mikrofonem. Wydaje mi się, że słuchawki z mikrofonem lepiej się będą sprawowały od mikrofonu podczas rozmów kiedy w coś gram. Mikrofon musiałby być trochę dalej, ale jakiś wielkim gameingowcem nie jestem tylko gram tak dla towarzystwa, żeby pograć z kolegami Dlatego jakiś super słuchawek czy mikrofonu nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ja polecam oddzielnie zalman micro za 25 zl dzisiaj kupilem i jesat bardzo czuly Odnośnik do komentarza
Mroczeks Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 z mikrofonem to oczywiste .. Odnośnik do komentarza
Avalione Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Sam mikrofon, niższa cena z czystym dźwiękiem. Odnośnik do komentarza
Raise the Phend Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 z mikrofonem to oczywiste .. Ohh... Proszę, powiedz, że żartujesz... Słuchawki i oddzielny mikrofon to najlepszy wybór. Lepszy dźwięk słuchawek i lepszy mikrofon. Tanie słuchawki z mikrofonem mają to do siebie, że to i to jest gównem. Zawsze możesz kupić zwykłe słuchawki z mikrofonem z biedronki za 20 zł... Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Polecam oddzielnie.Mikrofon wtedy ma lepszy głos patrząc na jakość. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
naturus Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 jak kupisz drooogie i rzeczywiscie dobre razem z mikro to takie bierz,ale i tak preferuje sluchawki,oddzielnie mikro;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.