TuSsia27 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam . Tak jak w temacie . Parę dni temu wgrałam na serwer jaką randomową miniaturkę z mojego komputera , jednak teraz chciałabym ją zmienić , i otóż tutaj nasuwa się problem , gdy usuwam starą server-icon.png i wrzucam tą którą chcę nic sie nie zmienia . Reinstalowałam nawet na hostingu i to nie pomogło , nawet gdy FTP serwera było puste ikona nadal była . Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jakie wymiary ikony ?. PS. Tworzysz jakiś serwer :3 ?. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ikonka powinna mieć wymiary 26x26.Ps.Zobacz na sewerze xxx polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @up błąd! Miniaturka powinna mieć 64x64. Zmień jej nazwę na server-icon i upewnij się, że jest w rozszerzeniu .png. Potem wrzuć ją do głównego folderu z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuSsia27 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @idrakus wymiary 64x64 , pomagam przy tworzeniu @Ixidi widzę że trzeba nabić posty do 50 żeby serwer zareklamować ? :> @YeahBunny123 mam nazwę server-icon w rozszerzeniu .png oraz jest w głównym folderze @topic wiem jak ma to wyglądać itp po prostu nie chce się ta ikonka zmienić ,nawet gdy żadnej w głównym folderze nie ma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 poniewaz Ci sie na komputerze zapisala... - bo nawet jak serw off ona jest dalej. inni beda widziec normalna(raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.