Huuk Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć. Mam 125GL i mam dylemat czy nie zrobić sobie nowej postaci, bo aktualnie ona mnie nie satysfakcjonuje. Ceny charkamów/seta są ~x2 droższe niż na inne postacie, bawienie się w craftowanie wymaga szukania specjalnie "GL" przy itemkach, gdy dla innych klas moge w sklepie zbindować.Zastanawiałem się nad Bladerem (ze względu na ceny itemków dla niego, bardzo tanio, nie wiem jak ze spellami itp), Force Bladerem (grałem dawno temu EP 4-6 coś około, całkiem przyjemnie, teraz podochodziły mu ładne buffy 20Crit Rate za free, nie wiem jak z DMG, EQ w miarę tanie) oraz Warriorem (nigdy nie grałem, nie wiem jak spelle, wygodnie kupować 1 broń zamiast 2 ;__; )Polecacie zostać przy GL, czy tworzyć nową postać? Kasy z GL może ~200kk uzbieram, więc choć trochę ten start będzie szybki. Opłaca się zostać jeszcze trochę na GL i nazbierać więcej kasy (planowałbym kupno Osm/wyżej craftów, nie bawił się w 3/4amp 3 Crit rate jak na GL).Jeśli można powiedzcie dlaczego akurat ta postać Serwer chamerykański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iStasiu Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 FB ma 35% rate z buffów PS: szkoda, że NA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huuk Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 To mi się własnie w FB podoba, dodaje merga ringa i mam 50% i moge lecieć full pod CD/AMP.Nie wiem tylko jak wygląda jego dmg (najlepiej w porównaniu do GL) i szybkość robienia tych podstawowych dungów lid/eod/sod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huuk Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @Huuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huuk Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ponawiam, kogo najbardziej polecacie:ForceBladerBladerWarrior Tylko te postacie mnie interesują, chodzi mi głównie o jak najszybsze solowanie dungeonów + w miarę tanie itemy (ameryka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaaa .* Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 warriorem się grało fajnie pierwsza postać i 1 raz zagrałam po tygodniu już +60lvl przy robieniu misji i ogarnianiu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Warrior jak najbardziej. Fb jest szybszy i ma lepsze buffy na cd itp, ale warrior to tank i do expa jest wyśmienity. Jeżeli chcesz szybko solować ic albo eody to musisz mieć dobrego seta Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huuk Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a jak blader się trzyma? eq w miare tanie (za 300kk kupie full craftsmany 7amp + 36dmg helmet), tylko nie wiem jak z deffem sie utrzymam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejkusek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Blader da rade eq takie sobie kupisz ale na start może być. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falem Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Kiedys to tylko sie gralo bladerem i archerem bo najlepsi byli. Teraz kazdy gra Force Bladerem i sam chyba zaczne. Gram na razie gladiatorem i postac mega ale droga. "Upadli powstaną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudix Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 żeby nie otwierać nowego tematu zapytam tutaj: jaka klasa najszybciej (chodzi o lvl) robi solo ic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheaterMan Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 blader robi nasjszybciej solo duny albo wi z bm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.