Skocz do zawartości

Gladiator czy coś innego?

Huuk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam 125GL i mam dylemat czy nie zrobić sobie nowej postaci, bo aktualnie ona mnie nie satysfakcjonuje. Ceny charkamów/seta są ~x2 droższe niż na inne postacie, bawienie się w craftowanie wymaga szukania specjalnie "GL" przy itemkach, gdy dla innych klas moge w sklepie zbindować.

Zastanawiałem się nad Bladerem (ze względu na ceny itemków dla niego, bardzo tanio, nie wiem jak ze spellami itp), Force Bladerem (grałem dawno temu EP 4-6 coś około, całkiem przyjemnie, teraz podochodziły mu ładne buffy 20Crit Rate za free, nie wiem jak z DMG, EQ w miarę tanie) oraz Warriorem (nigdy nie grałem, nie wiem jak spelle, wygodnie kupować 1 broń zamiast 2 ;__; )

Polecacie zostać przy GL, czy tworzyć nową postać? Kasy z GL może ~200kk uzbieram, więc choć trochę ten start będzie szybki. Opłaca się zostać jeszcze trochę na GL i nazbierać więcej kasy (planowałbym kupno Osm/wyżej craftów, nie bawił się w 3/4amp 3 Crit rate jak na GL).

Jeśli można powiedzcie dlaczego akurat ta postać :)

Serwer chamerykański.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Gladiator czy coś innego?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...