ShastaMan Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czy oplaca sie wziasc na fiberhost pakiet chest ? Daja tam 700mb [8 slotow] bukkit. Nawet tanio. Koszt to 2,7zl [smsem 6,15zl] na miesiac Oo Czy pakiet potem mozna zmienic w trakcie ? Czy 1GB pamieci na dysku SSD starczy na pluginy itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przecie to starczy na max 7 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Żeby nie lagowało to weź spigota i max 15 pluginów. A czy w trakcie można zmienic tego nwm . Sprawdź jako test 2,70zl to nie dużo . Ale polcem ten hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Hosting, jak hosting ale ten co ty podałeś jest według mnie słaby - Na pewno na nim nie uciągniesz 200 graczy jak ty to sobie myślisz :P są lepsze hostingi np: Pukawka.pl czy CraftSerwer.pl to są przyzwoite hostingi. Jeżeli szukasz hostingu do ochrony serwera przed atakami DDos to polecam OVH.PL (przykład) co do tego zmienienia w trakcie to raczej jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris_MPC Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie polecam. Zrób serwer na GameServer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @Chris_MPC GameServ ma lagi bo sprawdzałem dużo hostingów i gameserva nie polecam , I drogo jest a sa lagi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokatorke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie można zmienić w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShastaMan Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie polecam. Zrób serwer na GameServer. Drogo tam Przecie to starczy na max 7 graczy. Jak ? Minimalny ram na 1 slota to 64mb. Nie można zmienić w trakcie. Pisalem do nich.Powiedzieli ze mozna. Wg tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1156727-spis-hostingow-minecraft/ hosting jest na drugim miejscu co do poleconych przez userow mpcforum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogutek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Najlepiej to na własnym vps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Drogo tam Jak ? Minimalny ram na 1 slota to 64mb. Pisalem do nich.Powiedzieli ze mozna. Wg tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1156727-spis-hostingow-minecraft/ hosting jest na drugim miejscu co do poleconych przez userow mpcforum 64mb to ty sobie możesz mieć bez pluginów i na małej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Hosting, jak hosting ale ten co ty podałeś jest według mnie słaby - Na pewno na nim nie uciągniesz 200 graczy jak ty to sobie myślisz :P są lepsze hostingi np: Pukawka.pl czy CraftSerwer.pl to są przyzwoite hostingi. Jeżeli szukasz hostingu do ochrony serwera przed atakami DDos to polecam OVH.PL (przykład) co do tego zmienienia w trakcie to raczej jest to możliwe.Nie ma skutecznej ochrony przed DDos'em. Jesli chodzi o ten serwer chest to tylko pod jakiś serwerek jak chcesz sobie survivala z kumplem pograć. Jeśli chodzi właśnie o ten pakiet to do zabaw I survivala polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devwebtel Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1GB? Ja miałem serwa, gdzie grało łącznie z 1000 osób (nie równocześnie, ale tyle różnich nicków łącznie wbiło) + kilka światów + 35 pluginów + dane userów zajmowały 6GB. Najlepsza pukawka.pl (oferta minecraft na maxcraft.pl). Polecam ofertę MAX, ale oferta RAM też niezła. "Los nagradza przygotowanych" (Liberator 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShastaMan Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hosting, jak hosting ale ten co ty podałeś jest według mnie słaby - Na pewno na nim nie uciągniesz 200 graczy jak ty to sobie myślisz :P są lepsze hostingi np: Pukawka.pl czy CraftSerwer.pl to są przyzwoite hostingi. Jeżeli szukasz hostingu do ochrony serwera przed atakami DDos to polecam OVH.PL (przykład) co do tego zmienienia w trakcie to raczej jest to możliwe. Wlasnie sam sie o tym przekonalem.Fiberhost jest slaby.Wzielem pakiet dla testow.lava.Dalem 10 slotow.I pisze ze jest przyznane 10GB ram.Zbudowalem z 300 tnt i odpalilem ... Mulilo sie jak ... I serwer sie wylaczal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiXo255 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Starczy to jest wiek Pisze wię wystarczy Polecałbym zapłacić 60 zł i brać VpS, więcej Ram i możliwości, a do tego będziesz miał TS na 32 user... Lepiej na tym wyjdziesz, system tylko Debiam, a konfiguracja to tylko 10 min roboty, z poradnikiem google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F-H Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czy oplaca sie wziasc na fiberhost pakiet chest ? Daja tam 700mb [8 slotow] bukkit. Nawet tanio. Koszt to 2,7zl [smsem 6,15zl] na miesiac Oo Czy pakiet potem mozna zmienic w trakcie ? Czy 1GB pamieci na dysku SSD starczy na pluginy itd ? Nie wystarczy. Jest to słaby pakiet, za niską cenę dla osób chcących pobudować ze znajomymi. Wlasnie sam sie o tym przekonalem.Fiberhost jest slaby.Wzielem pakiet dla testow.lava.Dalem 10 slotow.I pisze ze jest przyznane 10GB ram.Zbudowalem z 300 tnt i odpalilem ... Mulilo sie jak ... I serwer sie wylaczal ... Do serwera nie ma przyznawanej żadnej ilości RAM, więc już widać że piszesz bzdury bądź sam napisałeś do hostingu o przyznanie jakiejś wartości RAM. Jeśli serwer Ci się wyłączał należało sprawdzić logi. Hosting nie chodzi o po serwerach i nie klika STOP.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightday96 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie polecam chesta... Ja mam lave jest bardzo dobry, nie mam zastrzeżeń do lav'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGames2000 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Miałem pakiet chest, i powiem tak. Polecam ci, jest niedrogi a utrzyma spokojnie 7 osób na serwerze z 15 pluginami. Ogólnie polecam ci hosting FiberHost.PL Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowypolaczek Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja polecam Ci hosting MineServ.eu w ofercie VPS, 1GB kosztuje tylko 15zł, a masz panel do serwera Minecraft i serwer TeamSpeak3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArganPL2 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie polecam... Kiedys hosting byl bardzo dobry a teraz zenada. Lagi nawet przy niewielkiej ilosci pluginow i dobrze skonfigurowanym serwerze. A co do pytania polecam enderchst.pl. Serwer 10 slotow za niecale 8 zl i duzo ramu. A pakietu chest na fiberhost nie.da sie zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowypolaczek Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie polecam... Kiedys hosting byl bardzo dobry a teraz zenada. Lagi nawet przy niewielkiej ilosci pluginow i dobrze skonfigurowanym serwerze. A co do pytania polecam enderchst.pl. Serwer 10 slotow za niecale 8 zl i duzo ramu. A pakietu chest na fiberhost nie.da sie zmienic Ta? Ciekawe kiedy miałeś tam serwer, pewnie z 2 lata temu... a lagi mogłeś mieć od źle skonfigurowanego serwera, ja tam ponad rok i wszystko śmiga elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalnix Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Już nie udawaj biedaka kup pakiet ice kilka slotów i zrób serwer nie polecam do rozgrywki tego piakietu raczej jako serwer do testów można go zakupić https://www.facebook.com/video.php?v=692149657529141&set=vb.602190836525024&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeoo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardMinecraft Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Polecam FiberHost.pl Mam pakiet lava i działa bez lagów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.