Penero Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 czesc, wczoraj załozyłem fanpage na facebooku ale nie minie jednej rzeczy.. jak zrobic zeby po wpisaniu w przeglądarke faceboooooook.com / NAZWA-fan-page przenosiło mnie na strone fanpage? podam przykład. powiedzmy zr robie fanage pod nazwą MPC gdy daje tam 'Utwórz strone" itp to wtedy link do fanpage jest takifacebook.com pages/ MPC /1490497611236226?ref=hl (oczywiscie bez spacji, ja tak zrobiłem zeby nie było linku) a ja chce zeby adres był taki; facebook.com / MPC\ myśle że zrozumiecie o co mi chodzi także z góry dziekuje za pomoc i osoby ktore pomogą nagrodze lajkami. Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 masz to w ustawieniach fp... WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
Penero Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 masz to w ustawieniach fp... a dokładniej?? szukałem tam troche ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza
Penero Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 REF Odnośnik do komentarza
Penero Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Musi być taka opcja jak ustaw niestandardowy link. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.