Kolumb_PL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam,chciałbym się dowiedzieć czy macie jakieś pomysły na Halloween? Co można dodać na serwer aby było ciekawie ? Możecie podać pluginy lub skrypty.Moim pomysłem jest aby każdy gracz po wejściu otrzymywał dynie na głowe @Edit Jak napisać skrypt UP, nie znalazłem funkcji która by to robiła i jak zablokować zdjęcie dyni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dodanie jakiś tuneli strachu.Jakiś budynek ducha.Możesz ta dynie dobrze enchantować... mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King of Tiger Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam kilka pomysłów, mogę ci je nawet pomóc zrealizować, zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumb_PL Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam kilka pomysłów, mogę ci je nawet pomóc zrealizować, zapraszam na PWA więc zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRaZerPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja też bardzo chętnie mogę pomóc jak coś to pisz pw TheMinecraft #LetsPlayOnceAgain #TheMinecraft Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajsPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Możesz zrobić troche inny kilmat. Te dynie to fajny pomysł ale możesz zrobić też texture packa i itemy z jakimś innym wyglądem. Jakieś fajne eventy. Jakieś jaskinie strachu może kolejki etc. Można też zrobić wyścig wagoników przez jaskinię strachu i tam rózne półapki, Za pomoc liczę na like! Pozdrawiam NajsPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumb_PL Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Możesz zrobić troche inny kilmat. Te dynie to fajny pomysł ale możesz zrobić też texture packa i itemy z jakimś innym wyglądem. Jakieś fajne eventy. Jakieś jaskinie strachu może kolejki etc. Można też zrobić wyścig wagoników przez jaskinię strachu i tam rózne półapki, Za pomoc liczę na like! Pozdrawiam NajsPL Textury odpadają bo nie mam ich jak wgrać. Dodam że chcę to zrobić w lobby wiec może kolejka wypali. Dziękuję użytkownikom za pomocy. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.