.eNdox Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czy początek tej strony jest fajnym pomysłem ?? Tutaj gdzie jest ten kod, to jest slider Jeżeli macie jakiś fajny pomysł jak zrobić aby dalej przeprowadzić tą strone to proszę o propozycje Teraz strona wygląda tak całościowo:D TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza
Glancuu Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie wiem co tu jest do oceny.. Są tu tylko napisy tworzące menu jakiś napis ala logo i kod na slider.. Skończysz całość to wtedy zapraszamy. Odnośnik do komentarza
JMWeb Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Usuń te niebieskie linie i obramuj jakoś ten slider. if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } } Odnośnik do komentarza
Karolek :3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Usuń te niebieskie linie i obramuj jakoś ten slider. Te niebieskie linie to linie pomocnicze w photoshopie I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS Odnośnik do komentarza
JMWeb Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Aha. Sorry, nie wiedziałem, w Photoshopie najwięcej co umiem to stworzenie takiego avatara jakiego mam teraz . if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } } Odnośnik do komentarza
.eNdox Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dodałem kolejne zdjęcie a żeby zobaczyć na żywo to zapraszam na www.mydesigner.pl TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza
knopers666 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zrezygnuj ze strukturalnego pisania kodu, który był dobry do 2004. Odnośnik do komentarza
NeqGPlay Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wypierdalaj czytać regulamin kolego, tam jest wyraźnie napisane że wstawiamy tylko gotowe projekty!. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W sumie to strona może być, na pewno jest o wiele lepsza niż większość stron publikowanych w tym dziale p.s. Nie używaj biblioteki mysql, polecam PDO lub mysqli Odnośnik do komentarza
.eNdox Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wypierdalaj czytać regulamin kolego, tam jest wyraźnie napisane że wstawiamy tylko gotowe projekty!. - Nie rozumiem dlaczego mam "wypierdalać" >? TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza
BasketManiakk Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A nie lepsze niebieskie tło? Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Prezentujemy tylko gotowe dzieła, wszelkie zapowiedzi zostaną przeniesione do kosza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.