kaczynos Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cześć ostatnio robiłem czystkę w swoich folderach ze skryptami i przypadkowo wywaliłem z dysku skrypt: Ryze fun house.Wczoraj znalazłem go na BoL'u a tu patrzę Zonk skrypt jest tylko dla Vipów i nie wiem jakim cudem go zmienili z free na vip.Ja z taką prośbą do użytkowników Czy miałby ktoś ten skrypt jeszcze jak był free ? bo od niedawna jest dla vipów tylko i tutaj kieruję się do was czy mógłby ktoś z was udostępnić go ? Z góry dziękuję @Edit: Jest u morness'a na liście skryptów free więc nic sobie nie ubzdurałem a autorzy po prostu teraz dali go for vip ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Lista Morness'a nie jest aktualna ;p Tak, teraz jest dla VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynos Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Lista Morness'a nie jest aktualna ;p Tak, teraz jest dla VIP'a Wiem że jest dla Vipa dlatego może ktoś jeszcze posiada wersję free na dysku. Ja właśnie wczoraj usunąłem go przypadkiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony_rudolf Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://speedy.sh/ym7fZ/Ryze-Fun-House.lua POZYCJA W RANKINGU: 79 POZIOM GRACZA: 22 FIRMA: MMO CZŁONEK OD: 08-03-2008 KONIEC GRY-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.