Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam czy funkcja hidden ustawia gre ze sie minimalizuje tylko ? Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie jest to wiekszy ekran niz minimized ale mniejszy niz normal // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie jest to wiekszy ekran niz minimized ale mniejszy niz normal hmmmm wytlumacz bardziej daje hidden i co mam wtedy ? Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeju to jest tez ekran gdzie mozna grac ale nie zajmuje on calego ekranu monitora tylko jakas czesc // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.